• iniciar sessió
    Enter your e-mail address or username.
    Enter the password that accompanies your e-mail.
  • registre

Caserío Gomiztegi

Al caseriu Gomiztegi s’elabora un formatge exquisit de forma artesanal respectant les antigues tradicions. La llet per a l’elaboració procedeix d’ovella latxa, que és l’autòctona del País Basc. Els nostres escolars visiten les pastures on es crien les ovelles en llibertat i gaudeixen de moments inoblidables amb els xais més petits. Veuran com viu el ramat i com s’elabora la quallada i el formatge que després podem adquirir a les botigues. També gaudiran de l’exhibició del gos guiant el ramat, com una part del pasturatge i ajuda al pastor.

Objectius

  • Conèixer un productor agroalimentari i el seu producte final.
  • Ser conscients de la importància de consumir productes locals.

Competènces clau

  • Comunicació lingüística (CL).
  • Aprendre a aprendre (AA).
  • Competències socials i cíviques (SC).
  • Consciència i expressions culturals (CEC).

Activitats

Aquestes activitats es poden dur a terme de manera individual o en grup petit, i serà molt beneficiosa la posada en comú del treball realitzat per tots els alumnes.

  • Localitza en el mapa.
  • Preguntes de comprensió.
  • Aprenem nou vocabulari.
  • Vertaders o fals.
  • El meu dibuix.
Descarrega-ho!

Continguts relacionats

Els productes de la meva terra Catalunya

Informació sobre el producte local. Informació sobre la Denominació d’Origen Protegida. Activitat...

Com m’alimento i cuido el meu món

Comprovar què saben els alumnes de sostenibilitat. Intercanviar idees i opinions sobre el tema...

La piràmide de l'alimentació saludable i els grups d’aliments

Informació sobre la importància de l’alimentació. Informació sobre les conseqüències d’una mala...