• iniciar sessió
    Escrigui el seu nom d'usuari Energia per créixer
    Escrigui la contrasenya assignada al seu nom d'usuari.
  • registre

Vols participar-hi?

Ensenya als nens i nens durant la seva etapa escolar a menjar sa i créixer forts i fortes, en definitiva a ser més feliços i felices, amb el Programa Educatiu en Alimentació i Hàbits Saludables Energia per a Créixer. És ben senzill, segueix els passos i forma part de la nostra comunitat.

Com funciona?

9 de cada 10 educadors recomanen el Programa Educatiu Energia per a créixer

  • 0Grau d'utilitat del Programa Educatiu
  • 0Satisfacción global co taller realizado
  • 0Grao de utilidade do Programa Educativo
*Dades recollides sobre una mostra de 100 centres educatius participantsDescarregar presentació Veure vídeo explicatiu
01

Registra-t’hi

El nostre Programa Educatiu Energia per a Créixer té com a finalitat sensibilitzar els nens i nenes de 4rt i 5è de primària i el seu entorn sobre la importància d'una alimentació equilibrada i una hàbits de vida saludables. Per aquest motiu, el Programa Educatiu té lloc als centres escolars a través del material didàctic elaborat i la visita als nostres tallers.

Mitjançant el registre podràs accedir a les sessions didàctiques i sol·licitar visites del teu centre als nostres tallers. Un cop completat el Programa Educatiu podràs sol·licitar el diploma d'Escola Saludable i el vostre Centre serà reconegut per promoure una alimentació i hàbits de vida saludables entre els vostres alumnes.

Ets educador? Registra el teu Centre.

02

Unidad didáctica

Les sessions de la Unitat Didàctica consisteixen en 10 lliçons que es duen a terme a l'aula.

Un Comitè científic ha desenvolupat 10 sessions amb continguts que pretenen formar l'alumne en alimentació equilibrada, hàbits de vida saludable, el coneixement dels productes locals, les dietes d'altres racons del món i la sostenibilitat del planeta.

A més, per tal de posar en pràctica els conceptes adquirits, els alumnes podran dur a terme 3 tallers: a una botiga Eroski, a les instal·lacions  d'un productor local i a una aula de cuina.

Descarregar
03

Tallers práctics

Els nostres tallers pràctics són la millor eina per a refermar els coneixements desenvolupats a classe. En ells els nens i nenes de primària continuaran assimilant conceptes mentre viuen una experiència inoblidable.

Mitjançant tres tallers, els nens i nenes de primària  posaran en pràctica tot allò aprés a l'aula. Un d'ells es durà a terme a la botiga, on aprendran a fer la compra per tal d'elaborar un menú saludable. El segon es desenvoluparà a les instal·lacions d'un productor agroalimentari local, on veuran com es produeixen alguns dels aliments típics de la seva regió I l'últim, que tindrà lloc a una aula de cuina d'un supermercat hipermercat Eroski, consistirà en elaborar un menú equilibrat.

Participa-hi

El xef de la classe

Els productes de la meva terra

04

DIPLOMA D’ESCOLA SALUDABLE

Pensem que els centres educatius que promouen una alimentació sana i uns hàbits de vida saludables entre els seus alumnes mereixen ser reconeguts. Per això, tots els centres que segueixin el programa educatiu obtindran el diploma d’“Escola Saludable”.

Solicita el teu diploma