• iniciar sessió

    Escrigui el seu nom d'usuari Energia per créixer

    Escrigui la contrasenya assignada al seu nom d'usuari.

  • registre

Els recursos educatius de l’Escola d’Alimentació inclouen una selecció acurada de llibres, contes, jocs, aplicacions, vídeos, còmics, jocs interactius i infografies per a treballar l’alimentació saludable i el foment de l’esport amb els escolars, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat.

Aquest material extern, disponible a la web, proporciona als professors i educadors nous recursos periòdics escollits per l’equip de l’Escola, amb la finalitat de transmetre la importància d’una vida sana al seu alumnat, de la manera més divertida i didàctica.

Aprens amb Bo: Alimentació!

  • App infantil Aprendes con Bo: ¡Alimentación!
  • aplicaciones educativas alimentación sana
  • Aplicación educativa para escolares
  • Alimentación sana de niños y niñas
Edat: 
Alumnes d’Educació Infantil
Idioma del recurso: 
Castellà
Preu: 
2,69 euros, però té versió de prova gratuïta
Descripció:

Aprens amb Bo: Alimentació! és una aplicació per a mòbils i tauletes que permetrà als escolars d’Educació Primària aprendre els diversos aliments, ordenar-los per grups i distingir entre menjars saludables i altres de menys sans.
Bo és la nena que guiarà els escolars per les diverses propostes de joc que inclou aquesta aplicació infantil de l’alimentació saludable. D’aquesta manera, els petits estudiaran quins aliments són sans i fins i tot podran triar ingredients per a crear un deliciós àpat.
Els professors d’Infantil trobaran en aquesta divertida aplicació un suport als continguts curriculars, ja que treballa matèries com les matemàtiques, la llengua i les ciències.

També et pot interessar