• iniciar sessió
    Escrigui el seu nom d'usuari Energia per créixer
    Escrigui la contrasenya assignada al seu nom d'usuari.
  • registre

Els recursos educatius de l’Escola d’Alimentació inclouen una selecció acurada de llibres, contes, jocs, aplicacions, vídeos, còmics, jocs interactius i infografies per a treballar l’alimentació saludable i el foment de l’esport amb els escolars, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat.

Aquest material extern, disponible a la web, proporciona als professors i educadors nous recursos periòdics escollits per l’equip de l’Escola, amb la finalitat de transmetre la importància d’una vida sana al seu alumnat, de la manera més divertida i didàctica.

Dents feliços, nens sans

  • Dents feliços, nens sans
  • hada-dientes
  • dentista
Edat: 
De 2 a 6 anys
Idioma del recurso: 
Castellà
Preu: 
Gratuïta
Descripció:

L'App ha estat desenvolupada amb dentistes pediàtrics i educadors experts. Mai és massa aviat per tal d'ensenyar als teus fills com han de raspallar-se les dents. Aquesta aplicació interactiva i divertida anima els nens i nenes a tenir cura de les seves dents i estar saludables. Amb 7 activitats de jocs de rol, als més petits els encantarà aquesta aplicació.

Raspalla les teves dents, retira els teus bacteris i identifica el menjar saludable que manté les teves dents fortes.  Visita el consultori del dentista i de l'ortodoncista, decora la teva capsa de dents i rebràs sorprenents regals de la fada de les dents. Fins i tot pots cantar una enganxosa cançó per a raspallar-te les dents. Una experiència única per a pares i fills.

Dents Feliços, Nens Sans està recomanat per a nens d'edats entre els 2 i els 6 anys.

També et pot interessar