• iniciar sessió
    Escrigui el seu nom d'usuari Energia per créixer
    Escrigui la contrasenya assignada al seu nom d'usuari.
  • registre

Els recursos educatius de l’Escola d’Alimentació inclouen una selecció acurada de llibres, contes, jocs, aplicacions, vídeos, còmics, jocs interactius i infografies per a treballar l’alimentació saludable i el foment de l’esport amb els escolars, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat.

Aquest material extern, disponible a la web, proporciona als professors i educadors nous recursos periòdics escollits per l’equip de l’Escola, amb la finalitat de transmetre la importància d’una vida sana al seu alumnat, de la manera més divertida i didàctica.

El drac Simón i la fada Llaminera

  • App infantil El dragón Simón y el hada Golosa
  • aplicaciones educativas alimentación sana
  • app alimentos educación primaria
  • app contra obesidad infantil
  • Alimentación sana niños
Edat: 
Escolars d’Educació Infantil i cursos inicials de Primària
Idioma del recurso: 
Castellà
Preu: 
1,79 euros
Descripció:

El drac Simón i la fada Llaminera és una app que persegueix prevenir l’obesitat infantil entre els alumnes d’Infantil i dels primers cursos de Primària, a més d’ensenyar-los la importància de menjar bé i de fer esport de forma habitual.
Aquesta app didàctica consisteix en un conte interactiu -amb
Il•lustracions de Mercè Arànega- que narra la història de la fada Llaminera, que no vol menjar fruita ni fer esport, per la qual cosa engreixa i engreixa. Fins que un dia es queda encallada al tobogan i el Drac Simón haurà de venir a rescatar-la.
Aquesta app educativa, creada per prevenir l’obesitat entre els escolars més petits, incorpora activitats per a pintar en línia amb els dits, que afavoreixen que els nens i nenes fixin els coneixements apresos mitjançant el joc.
L’aplicació permetrà als professors treballar també altres valors importants amb els alumnes, com ara la millora de l’autoestima, ja que l’obesitat sol crear inseguretat entre els nens i nenes que la pateixen.

També et pot interessar