• iniciar sessió
  Escrigui el seu nom d'usuari Energia per créixer
  Escrigui la contrasenya assignada al seu nom d'usuari.
 • registre

Els recursos educatius de l’Escola d’Alimentació inclouen una selecció acurada de llibres, contes, jocs, aplicacions, vídeos, còmics, jocs interactius i infografies per a treballar l’alimentació saludable i el foment de l’esport amb els escolars, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat.

Aquest material extern, disponible a la web, proporciona als professors i educadors nous recursos periòdics escollits per l’equip de l’Escola, amb la finalitat de transmetre la importància d’una vida sana al seu alumnat, de la manera més divertida i didàctica.

El restaurant del doctor Panda

 • El restaurante del doctor Panda
 • aplicaciones educativas alimentación sana
 • App educativas alimentacion
 • Alimentación sana de niños y niñas
 • app educación primaria
 • Alimentos sanos educacion primaria
Edat: 
Escolars d’Educació Infantil i primers cursos de Primària.
Idioma del recurso: 
Castellà/Anglès
Preu: 
1,50 euros a Google Play, gratuïta per a iPhone.
Descripció:

El restaurant del doctor Panda és una divertida aplicació infantil de gran èxit que permetrà acostar els alumnes d’Infantil i dels cursos inicials de Primària al món de la cuina i de l’alimentació saludable.
Divertits personatges apareixeran al restaurant del doctor Panda, com ara una coqueta gateta o una simpàtica elefanta vestida amb un tutú. Els nens i nenes ajudaran el doctor Panda a preparar els plats de menjar saludable que demanin aquests peculiars visitants.
Aquesta app infantil -que es pot fer servir en telèfons mòbils o tauletes- resulta un recurs educatiu interessant, ja que permetrà als escolars divertir-se mentre aprenen algunes de les tasques relacionades amb la cuina i la preparació de plats saludables. Entre aquestes, fregar els plats, tallar les pastanagues i fins i tot elaborar un saborós remenat d’ous que farà les delícies de l’exigent senyor Mofeta i la resta de personatges.

També et pot interessar