• iniciar sessió
    Escrigui el seu nom d'usuari Energia per créixer
    Escrigui la contrasenya assignada al seu nom d'usuari.
  • registre

Els recursos educatius de l’Escola d’Alimentació inclouen una selecció acurada de llibres, contes, jocs, aplicacions, vídeos, còmics, jocs interactius i infografies per a treballar l’alimentació saludable i el foment de l’esport amb els escolars, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat.

Aquest material extern, disponible a la web, proporciona als professors i educadors nous recursos periòdics escollits per l’equip de l’Escola, amb la finalitat de transmetre la importància d’una vida sana al seu alumnat, de la manera més divertida i didàctica.

Petit granger

  • Aplicación niños Pequeño granjero
  • App infantil huertos escolares
  • Animación educativa alimentos
  • Alimentación sana de niños y niñas
Edat: 
Escolars d’Educació Infantil i primers cursos de Primària.
Idioma del recurso: 
Castellà/Anglès
Preu: 
2,69 euros.
Descripció:

Petit granger és una aplicació educativa per a mòbils i tauletes que ensenya als nens i nenes a partir de quatre anys d’on procedeixen les fruites, els vegetals i les carns que necessiten menjar per a seguir una alimentació saludable.
Els escolars s’internaran en l’interessant món de la granja gràcies a les 15 activitats educatives que proposa aquesta app. D’aquesta manera, mitjançant el joc, els petits descobriran d’on vénen les fruites, com es neteja i es llaura un petit hort escolar i la importància de regar i d’eliminar els paràsits en els plançons que creixen.
Aquesta aplicació didàctica, a més de divertida, s’esforça també per encuriosir els nens i nenes. Per això, resulta un bon punt de partida per a treballar sessions d’alimentació saludable a l’aula, així com per a informar sobre l’origen dels menjars que els escolars troben ja preparats als seus plats.

També et pot interessar