• iniciar sessió
  Escrigui el seu nom d'usuari Energia per créixer
  Escrigui la contrasenya assignada al seu nom d'usuari.
 • registre

Els recursos educatius de l’Escola d’Alimentació inclouen una selecció acurada de llibres, contes, jocs, aplicacions, vídeos, còmics, jocs interactius i infografies per a treballar l’alimentació saludable i el foment de l’esport amb els escolars, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat.

Aquest material extern, disponible a la web, proporciona als professors i educadors nous recursos periòdics escollits per l’equip de l’Escola, amb la finalitat de transmetre la importància d’una vida sana al seu alumnat, de la manera més divertida i didàctica.

Alimentraining.

 • juegos online alimentación Alimentraining
 • juegos educativos alimentación sana
 • Juegos educativos alimentos
 • Juegos alimentación sana de niños y niñas
 • juegos educación secundaria
 • juegos contra la obesidad escolar
Edat: 
Alumnes d’Educació Secundària.
Idioma del recurs: 
Castellà
Valors que treballa: 
L’alimentació saludable, consum de fruites i verdures.
Descripció:

El joc Alimentraining, creat pel Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, persegueix fomentar el consum de fruites i verdures entre els alumnes de Secundària, amb la finalitat que s’alimentin d’una manera més equilibrada.
Aquest joc interactiu inclou quatre propostes: un trivial de les fruites i verdures, un puzle, un joc de la balança i un altre per a formar parelles.
Però potser el recurs més interessant és el trivial interactiu de l’alimentació saludable. Com funciona? Per mitjà de preguntes, permet als estudiants aprendre característiques i l’origen dels vegetals d’una manera divertida. I posar a prova els seus coneixements.
Aquest recurs pot ser utilitzat a l’aula per promoure el consum de verdures i fruites, d’una manera amena: s’hi pot jugar de forma individual o per equips formats prèviament. Una activitat que reforçarà els coneixements adquirits durant les lliçons.

També et pot interessar