• iniciar sessió
    Escrigui el seu nom d'usuari Energia per créixer
    Escrigui la contrasenya assignada al seu nom d'usuari.
  • registre

Els recursos educatius de l’Escola d’Alimentació inclouen una selecció acurada de llibres, contes, jocs, aplicacions, vídeos, còmics, jocs interactius i infografies per a treballar l’alimentació saludable i el foment de l’esport amb els escolars, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat.

Aquest material extern, disponible a la web, proporciona als professors i educadors nous recursos periòdics escollits per l’equip de l’Escola, amb la finalitat de transmetre la importància d’una vida sana al seu alumnat, de la manera més divertida i didàctica.

Aprendre les fruites en anglès

Edat: 
Alumnes d’Educació Infantil i Primària.
Idioma del recurs: 
Castellà/Anglès
Valors que treballa: 
Foment del consum de fruites.
Descripció:

Aprendre les fruites en anglès és un joc interactiu que persegueix augmentar el consum de fruites entre els alumnes d’Educació Infantil i Primària, mentre els escolars aprenen anglès. Aquesta eina educativa de l’alimentació saludable resulta molt intuïtiva i visual, ja que convida els nens i nenes a reconèixer les diferents fruites a la pantalla i, al mateix temps, a aprendre el seu nom en la llengua anglesa: apple (poma), cherry (cirera), pineapple (pinya), etc. La proposta final d’aquest joc en línia és que els escolars puguin demostrar el que han après. De quina manera? Emparellant cada fruita amb el seu nom en anglès. Aquesta activitat es pot fer en grup, si es disposa d’un projector o una pissarra digital a l’aula. El joc interactiu Aprendre les fruites en anglès pot servir de material de suport als professors d’Educació Primària i Infantil a les escoles bilingües, ja que els petits adquiriran paraules mentre aprenen la importància d’alimentar-se amb fruites.

També et pot interessar