• iniciar sessió
    Escrigui el seu nom d'usuari Energia per créixer
    Escrigui la contrasenya assignada al seu nom d'usuari.
  • registre

Els recursos educatius de l’Escola d’Alimentació inclouen una selecció acurada de llibres, contes, jocs, aplicacions, vídeos, còmics, jocs interactius i infografies per a treballar l’alimentació saludable i el foment de l’esport amb els escolars, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat.

Aquest material extern, disponible a la web, proporciona als professors i educadors nous recursos periòdics escollits per l’equip de l’Escola, amb la finalitat de transmetre la importància d’una vida sana al seu alumnat, de la manera més divertida i didàctica.

Consumópolis: Piràmide

  • juegos online alimentación Consumópolis: Pirámide
  • juegos educativos alimentación sana
  • juego online alimentacion pirámide nutricion
  • Juegos alimentación sana de niños y niñas
Edat: 
Alumnes d’Educació Primària.
Idioma del recurs: 
Castellà
Valors que treballa: 
Conèixer la piràmide nutricional.
Descripció:

Consumópolis: Piràmide és un senzill joc interactiu i gratuït que servirà de suport per a l’aprenentatge de la piràmide nutricional i el foment dels hàbits d’alimentació saludable entre els alumnes d’Educació Primària.
El funcionament d’aquest joc en línia de menjar sa és senzill: un ratolí llançarà diferents aliments, pertanyents als diversos nivells de la piràmide nutricional, en una cuina. L’alumne o l’alumna haurà de recollir-los al vol, amb l’ajuda d’un cistell.
Cada aliment recollit omplirà un pis de la piràmide. Però cal estar atent: si s’agafen massa aliments de la punta de la piràmide, el jugador es trobarà malament fins que el seu cos aconsegueixi eliminar l’excés.
El joc Piràmide, creat per la plataforma educativa Consumópolis, resulta un recurs interessant per a reforçar l’aprenentatge i la comprensió de la important piràmide nutricional entre els escolars, d’una manera divertida.

També et pot interessar