• iniciar sessió
    Escrigui el seu nom d'usuari Energia per créixer
    Escrigui la contrasenya assignada al seu nom d'usuari.
  • registre

Els recursos educatius de l’Escola d’Alimentació inclouen una selecció acurada de llibres, contes, jocs, aplicacions, vídeos, còmics, jocs interactius i infografies per a treballar l’alimentació saludable i el foment de l’esport amb els escolars, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat.

Aquest material extern, disponible a la web, proporciona als professors i educadors nous recursos periòdics escollits per l’equip de l’Escola, amb la finalitat de transmetre la importància d’una vida sana al seu alumnat, de la manera més divertida i didàctica.

Fruites i estacions de l’any.

  • juegos online Frutas y estaciones del año
  • juegos educativos alimentación sana
  • Juegos educativos alimentos
  • Juegos alimentación educación primaria y secundaria.
Edat: 
Alumnes d’Educació Primària i Secundària.
Idioma del recurs: 
Castellà
Valors que treballa: 
Foment del consum de fruites.
Descripció:

Fruites i estacions de l’any és un senzill joc interactiu, gratuït, que permet augmentar el coneixement sobre les fruites de temporada entre els alumnes d’Educació Primària i Secundària.
La proposta d’aquest joc educatiu en línia és la següent: l’alumne o alumna troba un cistell ple de fruites, com ara pomes, maduixes, pinyes, préssecs i kiwis. Ara necessita arrossegar-les fins a l’estació de l’any en què, de forma natural, és possible assaborir la fruita.
Aquest recurs, elaborat dins del projecte Fruticoles, resulta interessant perquè posa a prova els coneixements dels alumnes. Però també perquè permetrà al professor aprofundir en altres temes, com la importància de menjar més fruites o el llarg viatge que alguns d’aquests aliments fan per diversos països fins a arribar als nostres plats.

També et pot interessar