• iniciar sessió

    Escrigui el seu nom d'usuari Energia per créixer

    Escrigui la contrasenya assignada al seu nom d'usuari.

  • registre

Els recursos educatius de l’Escola d’Alimentació inclouen una selecció acurada de llibres, contes, jocs, aplicacions, vídeos, còmics, jocs interactius i infografies per a treballar l’alimentació saludable i el foment de l’esport amb els escolars, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat.

Aquest material extern, disponible a la web, proporciona als professors i educadors nous recursos periòdics escollits per l’equip de l’Escola, amb la finalitat de transmetre la importància d’una vida sana al seu alumnat, de la manera més divertida i didàctica.

Fruites i verdures. Per a una alimentació sana

  • juegos Frutas y verduras. Para una alimentación sana
  • juegos educativos alimentación sana
  • juego online alimentacion pirámide nutricion
  • Juegos alimentación sana de niños y niñas
Edat: 
Alumnes d’Educació Primària i Secundària.
Idioma del recurs: 
Castellà
Valors que treballa: 
Alimentació saludable, foment del consum de fruites i verdures.
Descripció:

Fruites i verdures. Per a una alimentació sana és un joc interactiu creat pel Govern Basc per fomentar el consum de fruites i verdures entre els alumnes de Primària i Secundària.
Aquest joc en línia de l’alimentació saludable es desenvolupa en un mercat de fruites i verdures, i s’estructura en cinc parades de venda, de forma que cadascuna treballa una temàtica: Fruites i verdures, Busca la seva temporada, A pes, Anem a l’hort i El meu menú.
Aquesta proposta educativa en línia ofereix als alumnes informació relativa a característiques de les fruites i verdures i els seus beneficis per a la salut. Però també permet aprendre divertits refranys, a més d’elaborar menús equilibrats que incorporin la quantitat necessària d’aquests aliments.

També et pot interessar