• iniciar sessió
    Escrigui el seu nom d'usuari Energia per créixer
    Escrigui la contrasenya assignada al seu nom d'usuari.
  • registre

Els recursos educatius de l’Escola d’Alimentació inclouen una selecció acurada de llibres, contes, jocs, aplicacions, vídeos, còmics, jocs interactius i infografies per a treballar l’alimentació saludable i el foment de l’esport amb els escolars, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat.

Aquest material extern, disponible a la web, proporciona als professors i educadors nous recursos periòdics escollits per l’equip de l’Escola, amb la finalitat de transmetre la importància d’una vida sana al seu alumnat, de la manera més divertida i didàctica.

Hàbits saludables: preparant menús

  • juegos online Hábitos saludables: preparando menús
  • juegos educativos alimentación sana
  • Juegos educativos alimentos
  • Juegos alimentación sana de niños y niñas
Edat: 
Alumnes d’Educació Primària i Secundària.
Idioma del recurs: 
Castellà
Valors que treballa: 
Promoure una alimentació equilibrada i aprendre a preparar menús sans.
Descripció:

Hàbits saludables: preparant menús és un joc interactiu que ensenya els escolars d’Educació Primària i Secundària a menjar sa i a seguir una dieta equilibrada.
Quins aliments ha d’incloure un esmorzar per a ser proporcionat? N’hi ha prou amb un bol de cereals amb llet o convé incloure-hi un suc de taronja i una altra peça de fruita? El joc interactiu Hàbits saludables: preparant menús proposa als escolars crear diferents menús d’àpat per a l’esmorzar, el dinar, el berenar o el sopar. Quin és l’objectiu? Comprovar que aquestes combinacions de menjars són equilibrades.
El desenvolupament d’aquest joc en línia de l’alimentació saludable és el següent: se selecciona l’àpat que es prepararà i, a continuació, es trien de la nevera els diferents aliments que en formaran part.
Una vegada l’escolar creu que ha acabat el menú, necessitarà comprovar-ho: un termòmetre de la nutrició s’encarregarà d’estudiar els menús proposats i d’advertir l’alumne quan hi falti o en sobri algun aliment important per a aconseguir un àpat equilibrat.
Senzill però molt pràctic, aquest joc en línia resulta una eina interessant per a treballar els continguts d’alimentació equilibrada i la prevenció de l’obesitat amb els escolars.

També et pot interessar