• iniciar sessió
    Escrigui el seu nom d'usuari Energia per créixer
    Escrigui la contrasenya assignada al seu nom d'usuari.
  • registre

Els recursos educatius de l’Escola d’Alimentació inclouen una selecció acurada de llibres, contes, jocs, aplicacions, vídeos, còmics, jocs interactius i infografies per a treballar l’alimentació saludable i el foment de l’esport amb els escolars, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat.

Aquest material extern, disponible a la web, proporciona als professors i educadors nous recursos periòdics escollits per l’equip de l’Escola, amb la finalitat de transmetre la importància d’una vida sana al seu alumnat, de la manera més divertida i didàctica.

Joc de Sopa de Paraules

  • Joc de Sopa de Paraules
Idioma del recurs: 
Castellà
Valors que treballa: 
Als nens els encanta fer sopes de lletres. Juga al Trencaclosques de la sopa de lletres del Xef Solus i ajuda'ls també a exercitar la memòria.
Descripció:

Als nens els encanta fer sopes de lletres. Juga al Trencaclosques de  la sopa de lletres del Xef Solus i ajuda'ls també a exercitar la memòria.

Només cal fer clic a la imatge per tal d'iniciar el joc. 

Selecciona el nivell de dificultat i després escull un trencaclosques de sopa de lletres del llistat següent. 

Quan  trobis una paraula, selecciona-la amb el ratolí.

Les paraules  poden estan en diverses direccions: cap a dalt, cap a baix, cap endavant, cap endarrere i en diagonal. 

Quan hagis trobat la paraula correcta entre les lletres, la paraula es tornarà de color gris a la teva llista.   Han d'acabar completant la llista per tal de guanyar. 

Podran veure quan de temps han trigat mirant el rellotge a la part superior, així que també és un bon joc per tal que el practiquin diversos nens alhora i comprovin qui aconsegueix el millor temps. 

També et pot interessar