• iniciar sessió
  Escrigui el seu nom d'usuari Energia per créixer
  Escrigui la contrasenya assignada al seu nom d'usuari.
 • registre

Els recursos educatius de l’Escola d’Alimentació inclouen una selecció acurada de llibres, contes, jocs, aplicacions, vídeos, còmics, jocs interactius i infografies per a treballar l’alimentació saludable i el foment de l’esport amb els escolars, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat.

Aquest material extern, disponible a la web, proporciona als professors i educadors nous recursos periòdics escollits per l’equip de l’Escola, amb la finalitat de transmetre la importància d’una vida sana al seu alumnat, de la manera més divertida i didàctica.

L’Agent F i els casos d’alimentació

 • juegos online El Agente F y los casos de alimentación
 • juegos educativos alimentación sana
 • juego online alimentacion educación secundaria
 • Juegos alimentación sana de niños y niñas
 • juegos educación secundaria
 • juegos contra la obesidad escolar
Edat: 
Alumnes d’Educació Secundària.
Idioma del recurs: 
Castellà
Valors que treballa: 
Menjar saludable i prevenció dels trastorns d’alimentació.
Descripció:

L’Agent F i els casos d’alimentació és un joc interactiu gratuït creat per a escolars d’Educació Secundària, que permet aprendre hàbits d’alimentació saludables gràcies a un peculiar ratolí investigador: l’Agent F.
Els alumnes es convertiran en detectius especialitzats en assumptes d’alimentació de la mà de l’Agent F, i hauran de resoldre els foscos misteris alimentaris que afecten els adolescents d’aquest joc virtual.
D’aquesta manera, els estudiants aprendran la importància d’alimentar-se sa abans de fer esport, com s’elaboren uns menús equilibrats i els secrets de la important piràmide nutricional.
El joc L’Agent F i els casos d’alimentació, a més de comptar amb un atractiu plantejament, ajuda a prevenir trastorns de l’alimentació que poden aparèixer entre els adolescents, com són l’anorèxia, la bulímia o la preocupació excessiva per la imatge.
El professor podrà treballar els diferents casos de l’alimentació plantejats en aquest joc en línia per separat, resolent els misteris entre tots a classe. D’aquesta manera, les diverses investigacions poden constituir una oportunitat interessant per a debatre temes d’alimentació amb l’alumnat a classe.

També et pot interessar