• iniciar sessió
    Escrigui el seu nom d'usuari Energia per créixer
    Escrigui la contrasenya assignada al seu nom d'usuari.
  • registre

Els recursos educatius de l’Escola d’Alimentació inclouen una selecció acurada de llibres, contes, jocs, aplicacions, vídeos, còmics, jocs interactius i infografies per a treballar l’alimentació saludable i el foment de l’esport amb els escolars, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat.

Aquest material extern, disponible a la web, proporciona als professors i educadors nous recursos periòdics escollits per l’equip de l’Escola, amb la finalitat de transmetre la importància d’una vida sana al seu alumnat, de la manera més divertida i didàctica.

L’alimentació i la nutrició

  • L’alimentació i la nutrició
  • Alimentacion y nutrición
  • Alimentacion y nutrición
Idioma del recurs: 
Castellà
Descripció:

Es tracta d’un joc interactiu que consisteix a fer-se preguntes i activitats al voltant de l’alimentació i la nutrició.

 

L’alimentació consisteix en proporcionar al cos els aliments sòlids o líquids que s’han seleccionat i preparat prèviament.

 

Per una altra banda, la nutrició consisteix a obtenir els nutrients que hi ha als aliments a través d’un conjunt de processos físics i químics i fer-los arribar a totes les cèlul·les, per tal que aquestes puguin funcionar.

 

L’Alimentació i la Nutrició són dos conceptes molt relacionats però ben diferents: una persona pot estar suficientment alimentada si ha menjat prou aliments però pot estar mal nutrida si amb aquets aliments no ha pres tots els tipus de nutrients que necessiten les seves cèlul·les per a poder viure i funcionar de manera correcta.

Per tant, el destí dels nutrients que hi ha als aliments són les cèlul·les. Com que el nostre organisme està format per cèlul·les, si aquestes reben totes els nutrients necessaris, el nostre cos estarà sa.

També et pot interessar