• iniciar sessió
    Escrigui el seu nom d'usuari Energia per créixer
    Escrigui la contrasenya assignada al seu nom d'usuari.
  • registre

Els recursos educatius de l’Escola d’Alimentació inclouen una selecció acurada de llibres, contes, jocs, aplicacions, vídeos, còmics, jocs interactius i infografies per a treballar l’alimentació saludable i el foment de l’esport amb els escolars, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat.

Aquest material extern, disponible a la web, proporciona als professors i educadors nous recursos periòdics escollits per l’equip de l’Escola, amb la finalitat de transmetre la importància d’una vida sana al seu alumnat, de la manera més divertida i didàctica.

La batedora

  • juegos online alimentación La batidora
  • juegos educativos alimentación sana
  • juego online alimentacion educación primaria
  • Juegos alimentación educación primaria
Edat: 
Alumnes d’Educació Primària.
Idioma del recurs: 
Castellà
Valors que treballa: 
Foment del consum de fruites.
Descripció:

La batedora és un joc interactiu, creat pel Ministeri d’Agricultura i Alimentació, que persegueix fer més atractives les diferents fruites als escolars d’educació primària i, d’aquesta manera, augmentar el consum d’aquest aliment.
La proposta d’aquest joc virtual és crear sucs de fruites dels colors proposats. Per fer-ho, els alumnes podran triar entre diverses fruites, com plàtans, maduixes, peres o taronges. La partida es completa amb informació sobre els aliments utilitzats.
La batedora és un recurs educatiu simple i intuïtiu, però que pot resultar un bon punt de partida per a treballar la necessitat de menjar més fruita entre els escolars.

També et pot interessar