• iniciar sessió
    Escrigui el seu nom d'usuari Energia per créixer
    Escrigui la contrasenya assignada al seu nom d'usuari.
  • registre

Els recursos educatius de l’Escola d’Alimentació inclouen una selecció acurada de llibres, contes, jocs, aplicacions, vídeos, còmics, jocs interactius i infografies per a treballar l’alimentació saludable i el foment de l’esport amb els escolars, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat.

Aquest material extern, disponible a la web, proporciona als professors i educadors nous recursos periòdics escollits per l’equip de l’Escola, amb la finalitat de transmetre la importància d’una vida sana al seu alumnat, de la manera més divertida i didàctica.

Pezqueñines: Troba la parella

  • juegos online alimentación Pezqueñines
  • Pezqueñines: Encuentra la pareja
  • juego online alimentacion pescado
  • Juegos alimentación sana de niños y niñas
Edat: 
Alumnes d’Educació Primària.
Idioma del recurs: 
Castellà
Valors que treballa: 
Foment del consum de peix.
Descripció:

Pezqueñines: Troba la parella és un senzill joc virtual que busca fomentar el consum de peix, així com ampliar el seu coneixement sobre els peixos, entre els escolars de Primària.
Saps distingir una sardina d’un verat o un seitó? Saps quina cara té el rap? O on es pesquen els pops? El senzill joc Troba la parella del Club Pezqueñines ensenyarà als alumnes de Primària aquests secrets del peix i molts altres.
La dinàmica del joc en línia és molt senzilla, ja que es tracta del clàssic joc de parelles ocultes que els escolars hauran de casar. Aquest exercici, però, resulta interessant perquè els alumnes hauran de memoritzar la fesomia i els noms dels diversos peixos si volen passar al nivell següent amb èxit.
L’objectiu? Millorar el coneixement del peix i, en conseqüència, augmentar el consum d’aquest aliment entre els escolars.

També et pot interessar