• iniciar sessió
    Escrigui el seu nom d'usuari Energia per créixer
    Escrigui la contrasenya assignada al seu nom d'usuari.
  • registre

Els recursos educatius de l’Escola d’Alimentació inclouen una selecció acurada de llibres, contes, jocs, aplicacions, vídeos, còmics, jocs interactius i infografies per a treballar l’alimentació saludable i el foment de l’esport amb els escolars, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat.

Aquest material extern, disponible a la web, proporciona als professors i educadors nous recursos periòdics escollits per l’equip de l’Escola, amb la finalitat de transmetre la importància d’una vida sana al seu alumnat, de la manera més divertida i didàctica.

Piràmide NAOS

  • juegos online alimentación Pirámide NAOS
  • juego online alimentacion
  • juego online alimentacion pirámide nutricion
Edat: 
Alumnes d’Educació Primària i Secundària.
Idioma del recurs: 
Castellà
Valors que treballa: 
Piràmide nutricional i prevenció del sedentarisme.
Descripció:

Piràmide NAOS és un joc interactiu, gratuït, que ensenya als escolars d’Educació Primària i Secundària el funcionament de la piràmide nutricional, mentre prevé l’obesitat en aquesta franja d’edat.
Aquest joc interactiu exigeix col·locar diversos aliments i activitats -des de practicar esport fins a veure la televisió- en els diferents nivells de la piràmide. D’aquesta manera, quan l’alumne o l’alumna encerta la posició, la pantalla ofereix informació addicional sobre les característiques dels menjars o l’activitat col·locada.
En canvi, quan l’estudiant falla, el joc ho adverteix. L’aliment tornarà al lloc d’origen i l’estudiant l’haurà de tornar a situar.
Piràmide NAOS és un joc virtual amb un plantejament molt senzill que, tanmateix, pot resultar d’utilitat als professors per a reforçar els ensenyaments sobre la piràmide nutricional a l’aula.

També et pot interessar