• iniciar sessió
    Escrigui el seu nom d'usuari Energia per créixer
    Escrigui la contrasenya assignada al seu nom d'usuari.
  • registre

Els recursos educatius de l’Escola d’Alimentació inclouen una selecció acurada de llibres, contes, jocs, aplicacions, vídeos, còmics, jocs interactius i infografies per a treballar l’alimentació saludable i el foment de l’esport amb els escolars, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat.

Aquest material extern, disponible a la web, proporciona als professors i educadors nous recursos periòdics escollits per l’equip de l’Escola, amb la finalitat de transmetre la importància d’una vida sana al seu alumnat, de la manera més divertida i didàctica.

Prevenland

  • juegos online alimentación Prevenland
  • juegos educativos alimentación sana
  • juego online alimentacion educación primaria
  • Alimentación sana de niños y niñas
  • Alimentación sana educación primaria
Edat: 
Alumnes d’Educació Primària.
Idioma del recurs: 
Castellà
Valors que treballa: 
Hàbits de vida saludables, prevenció del sedentarisme, educació en salut.
Descripció:

Prevenland és una plataforma de jocs interactius creada per a escolars d’entre 8 i 12 anys, amb l’objectiu que aprenguin la importància dels hàbits de vida saludable, així com altres valors com l’educació en salut o la vida social.
Prevenland és un món virtual que permetrà als escolars jugar i xatejar amb altres companys i companyes de l’aula, d’una manera segura. El rerefons educatiu d’aquesta gran plataforma de jocs interactius és treballar valors com la prevenció del sedentarisme -amb propostes de ball en línia-, així com el foment d’una alimentació saludable.
Amb aquest objectiu, els escolars tindran enemics a qui derrotar en grup, com ara Vaglotón, un personatge gandul i golafre, que es farà fort si els alumnes descuiden l’activitat física o s’obliden d’alimentar-se d’una manera sana.

També et pot interessar