• iniciar sessió
    Escrigui el seu nom d'usuari Energia per créixer
    Escrigui la contrasenya assignada al seu nom d'usuari.
  • registre

Els recursos educatius de l’Escola d’Alimentació inclouen una selecció acurada de llibres, contes, jocs, aplicacions, vídeos, còmics, jocs interactius i infografies per a treballar l’alimentació saludable i el foment de l’esport amb els escolars, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat.

Aquest material extern, disponible a la web, proporciona als professors i educadors nous recursos periòdics escollits per l’equip de l’Escola, amb la finalitat de transmetre la importància d’una vida sana al seu alumnat, de la manera més divertida i didàctica.

El bingo de l’alimentació sana

  • juegos alimentación frutas
  • juegos educativos alimentación sana
  • Juegos educativos alimentos
  • Juegos alimentación sana de niños y niñas
Edat: 
Alumnes d’Infantil i cursos inicials de Primària.
Idioma del recurs: 
Castellà
Valors que treballa: 
Alimentació saludable.
Descripció:

El bingo de l’alimentació sana és un joc que fomenta el gust per una alimentació sana i saludable, amb fruites, verdures i hortalisses, entre els alumnes d’Educació Infantil i Primària.
Aquest joc de l’alimentació saludable és una variant del clàssic bingo, però amb fruites i verdures. L’adaptació del bingo de l’alimentació sana és una proposta dels docents Bautista Moreno, Vicente Linares i Lidia Casas, inclosa al portal educatiu Educa Madrid.
Els alumnes comptaran amb taulers de fruites i verdures, que el tutor haurà d’imprimir abans i enganxar en cartolines gruixudes abans de retallar. Els taulers estan disponibles a la galeria d’imatges a l’enllaç inclosa en la fitxa, a partir de la pàgina 61.
Les “boles” d’aquest bingo poden ser fruites reals o pintades en paper. Una altra possibilitat és utilitzar les fitxes ovalades amb què compta el material –descarregables a l’enllaç de la fitxa, a partir de la pàgina 13-.
El procediment del joc és l’habitual: el tutor extreu fruites i verdures, i els alumnes hauran de tapar els espais fins a completar el tauler.
El bingo de l’alimentació sana és un joc amb el qual el professor o professora podrà ampliar el vocabulari de verdures, fruites i hortalisses de l’alumnat, així com ensenyar als escolars la importància de menjar sa.

També et pot interessar