• iniciar sessió
    Escrigui el seu nom d'usuari Energia per créixer
    Escrigui la contrasenya assignada al seu nom d'usuari.
  • registre

Els recursos educatius de l’Escola d’Alimentació inclouen una selecció acurada de llibres, contes, jocs, aplicacions, vídeos, còmics, jocs interactius i infografies per a treballar l’alimentació saludable i el foment de l’esport amb els escolars, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat.

Aquest material extern, disponible a la web, proporciona als professors i educadors nous recursos periòdics escollits per l’equip de l’Escola, amb la finalitat de transmetre la importància d’una vida sana al seu alumnat, de la manera més divertida i didàctica.

Ocellet d’aigua

  • juegos alimentación agua
  • juegos agua educación primaria
  • Juegos educativos alimentos
  • Juegos alimentación educación primaria
Edat: 
Alumnes d’Infantil i cursos inicials de Primària.
Idioma del recurs: 
Castellà
Valors que treballa: 
La importància de l’aigua per a una alimentació saludable.
Descripció:

Ocellet d’aigua és un joc de preguntes i respostes, construït en paper, que ensenya als alumnes d’Educació Infantil i Primària la importància del consum d’aigua per a una alimentació saludable.
L’Ocellet d’aigua -creat pel programa Thao de prevenció de l’obesitat infantil- consisteix en un retallable de paper plegat, amb la forma del clàssic endeví de paper -també anomenat quatre sabaters-, que es construeix com una peça de papiroflèxia o paper plegat. La maqueta del joc i les instruccions estan disponibles a l’enllaç de la fitxa.
L’objectiu és obtenir una peça de paper plegat i mòbil amb quatre forats, on els nens i nenes puguin introduir els dits. Aquest endeví de l’alimentació saludable farà diverses preguntes als escolars, en funció de com hi col·loquin els dits. Entre aquestes, saps quina quantitat d’aigua conté el nostre cos? o saps quina és la beguda més eficaç per a calmar la set?
Els escolars trobaran les respostes correctes a les preguntes sobre l’aigua en el propi ocellet. Aquest joc constitueix una eina eficaç per a explicar la importància de la hidratació en l’alimentació saludable. Però, també, resulta un recurs educatiu per a reduir el consum de begudes ensucrades entre els escolars, com a mesura contra l’obesitat infantil.

També et pot interessar