• iniciar sessió
    Escrigui el seu nom d'usuari Energia per créixer
    Escrigui la contrasenya assignada al seu nom d'usuari.
  • registre

Els recursos educatius de l’Escola d’Alimentació inclouen una selecció acurada de llibres, contes, jocs, aplicacions, vídeos, còmics, jocs interactius i infografies per a treballar l’alimentació saludable i el foment de l’esport amb els escolars, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat.

Aquest material extern, disponible a la web, proporciona als professors i educadors nous recursos periòdics escollits per l’equip de l’Escola, amb la finalitat de transmetre la importància d’una vida sana al seu alumnat, de la manera més divertida i didàctica.

Ocellet de fruita

  • juegos alimentación Pajarita fruta
  • juegos educativos alimentación sana
  • Juegos educativos alimentos
Edat: 
Alumnes d’Infantil i cursos inicials de Primària.
Idioma del recurs: 
Castellà
Valors que treballa: 
Alimentació saludable i prevenció de l’obesitat infantil.
Descripció:

Ocellet de fruita és un joc de preguntes i respostes sobre alimentació i lluita contra l’obesitat infantil, construït en paper, i pensat per a alumnes d’Educació Infantil i Primària. L’objectiu d’aquesta activitat és fomentar els hàbits de menjar sa entre els escolars, mitjançant una millora dels seus coneixements d’alimentació.
L’Ocellet de fruita -creat pel programa Thao de prevenció de l’obesitat infantil- té la forma del clàssic endeví de paper, també anomenat “quatre sabaters”. Està construït com una senzilla peça de papiroflèxia o paper plegat. La maqueta del retallable i les seves instruccions estan disponibles a l’enllaç de la fitxa.
L’objectiu final és obtenir una figura de paper on els nens i nenes puguin introduir quatre dits i respondre les preguntes d’alimentació que els indiqui el retallable. Algunes de les qüestions que planteja l’Ocellet de fruita són: els sucs de fruites poden reemplaçar una fruita? o quantes fruites hem de menjar cada dia? El més interessant és que, a més, el mateix joc respondrà als escolars.

També et pot interessar