• iniciar sessió
    Escrigui el seu nom d'usuari Energia per créixer
    Escrigui la contrasenya assignada al seu nom d'usuari.
  • registre

Els recursos educatius de l’Escola d’Alimentació inclouen una selecció acurada de llibres, contes, jocs, aplicacions, vídeos, còmics, jocs interactius i infografies per a treballar l’alimentació saludable i el foment de l’esport amb els escolars, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat.

Aquest material extern, disponible a la web, proporciona als professors i educadors nous recursos periòdics escollits per l’equip de l’Escola, amb la finalitat de transmetre la importància d’una vida sana al seu alumnat, de la manera més divertida i didàctica.

Retallable de la figura humana: músculs, articulacions i ossos

  • juego Recortable de la figura humana: músculos, articulaciones y huesos
  • juegos educativos alimentación sana
  • Juegos educativos alimentos
  • juegos actividad física
  • juegos contra obesidad infantil
Edat: 
Alumnes d’Educació Primària.
Idioma del recurs: 
Castellà
Valors que treballa: 
Activitat física i coneixement del cos per a prevenir l’obesitat infantil.
Descripció:

Retallable de la figura humana: músculs, articulacions i ossos és un joc en paper que ensenya als escolars d’Educació Primària a conèixer el seu cos, amb la finalitat que puguin practicar exercici de forma segura i prevenir així l’obesitat.
Aquest retallable -que forma part del projecte Activilandia, contra l’obesitat infantil, del Ministeri de Sanitat- consta d’un ninot en paper, que serveix de base per a enganxar la resta de figures. També inclou plantilles amb els principals ossos, músculs i òrgans del cos. Les diferents peces estan disponibles a l’enllaç de la fitxa (a partir de la pàgina 7).
La idea és que els nens i nenes retallin les diferents parts del cos i les utilitzin per reconstruir el seu ninot del cos humà. El joc s’acompanya de material didàctic, que servirà al professor de suport per a les seves lliçons d’activitat física saludable; amb anotacions sobre la importància de l’estirament en els nens i nenes, i d’evitar les sobrecàrregues durant la pràctica d’esport a l’escola.

També et pot interessar