• iniciar sessió

    Escrigui el seu nom d'usuari Energia per créixer

    Escrigui la contrasenya assignada al seu nom d'usuari.

  • registre

Els recursos educatius de l’Escola d’Alimentació inclouen una selecció acurada de llibres, contes, jocs, aplicacions, vídeos, còmics, jocs interactius i infografies per a treballar l’alimentació saludable i el foment de l’esport amb els escolars, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat.

Aquest material extern, disponible a la web, proporciona als professors i educadors nous recursos periòdics escollits per l’equip de l’Escola, amb la finalitat de transmetre la importància d’una vida sana al seu alumnat, de la manera més divertida i didàctica.

Test: Descobreix la teva força interior

  • juegos Test: Descubre tu fuerza interior
  • juegos educativos contra obesidad
  • Juegos educativos deporte colegios
  • juegos actividad física
  • juegos educación primaria
Edat: 
Alumnes d’Educació Primària.
Idioma del recurs: 
Castellà
Valors que treballa: 
Activitat física saludable per a combatre l’obesitat infantil.
Descripció:

Test: Descobreix la teva força interior és un joc de preguntes que ensenya a l’alumnat d’Educació Primària la importància de fer esport diari per a prevenir l’obesitat infantil.
Aquest joc de preguntes -que forma part del projecte Activilandia, contra l’obesitat infantil, del Ministeri de Sanitat- consta d’un senzill qüestionari infantil de 15 preguntes, que serveix perquè els escolars reflexionin sobre els seus hàbits diaris d’activitat física, i detectin si porten una vida massa sedentària.
Algunes de les preguntes que inclou aquest joc de l’activitat física saludable són les següents: camines cada dia més de deu minuts per a anar a escola?, sols pujar i baixar les escales en comptes d’agafar l’ascensor?, dediques una estona totes les tardes a jugar a l’aire lliure amb els teus amics? El qüestionari complet amb les respostes està disponible a l’enllaç de la fitxa (a partir de la pàgina 11).
La idea és que els nens i nenes responguin i, després, la classe pugui avaluar en grup els resultats obtinguts. El professor o tutor pot guiar l’activitat i proposar debats després del joc, com a part de les seves lliçons de foment de l’activitat física amb els escolars per a prevenir l’obesitat.

També et pot interessar