• iniciar sessió
    Escrigui el seu nom d'usuari Energia per créixer
    Escrigui la contrasenya assignada al seu nom d'usuari.
  • registre

Els recursos educatius de l’Escola d’Alimentació inclouen una selecció acurada de llibres, contes, jocs, aplicacions, vídeos, còmics, jocs interactius i infografies per a treballar l’alimentació saludable i el foment de l’esport amb els escolars, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat.

Aquest material extern, disponible a la web, proporciona als professors i educadors nous recursos periòdics escollits per l’equip de l’Escola, amb la finalitat de transmetre la importància d’una vida sana al seu alumnat, de la manera més divertida i didàctica.

Activitat física saludable. Quadern de l’Alumnat.

  • Actividad física saludable. Cuaderno del Alumnado.
  • Libro Actividad física saludable.
  • Libro Actividad física saludable educación primaria
Editorial: 
Ministeri de Sanitat i Consum. Ministeri d’Educació i Ciència.
Idioma del recurs: 
Castellà/Gallec
Preu: 
Gratuït, disponible en format PDF.
Destinataris: 

Alumnes de 1r a 5è curs d’Educació Primària.

Descripció:

El quadern de treball Activitat Física Saludable va dirigit a alumnes d’Educació Primària. L’objectiu d’aquest manual pràctic és llançar un missatge als escolars sobre la rellevància de fer l’activitat física suficient per al seu desenvolupament físic i mental adequat. Els nens ActiPablo i ActiMarta conviden els nens i nenes a reflexionar sobre l’activitat física que practiquen i si aquesta és suficient per a prevenir el sobrepès. Cridaners dibuixos, simpatia i interlocució directa amb els alumnes són les eines que utilitza aquest útil llibre per traslladar als escolars els avantatges de fer activitat física diàriament.

També et pot interessar