• iniciar sessió
    Escrigui el seu nom d'usuari Energia per créixer
    Escrigui la contrasenya assignada al seu nom d'usuari.
  • registre

Els recursos educatius de l’Escola d’Alimentació inclouen una selecció acurada de llibres, contes, jocs, aplicacions, vídeos, còmics, jocs interactius i infografies per a treballar l’alimentació saludable i el foment de l’esport amb els escolars, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat.

Aquest material extern, disponible a la web, proporciona als professors i educadors nous recursos periòdics escollits per l’equip de l’Escola, amb la finalitat de transmetre la importància d’una vida sana al seu alumnat, de la manera més divertida i didàctica.

Alimentació saludable. Quadern de l’Alumnat.

  • Alimentación saludable. Cuaderno del Alumnado.
  • Libro para educación primaria.
  • Libro alimentación niños y niñas.
Editorial: 
Ministeris de Sanitat i Consum i d’Educació i Ciència.
Idioma del recurs: 
Castellà/Gallec
Preu: 
Gratuït, disponible en format PDF.
Destinataris: 

Alumnes de 1r a 5è curs d’Educació Primària.

Descripció:

Aquest quadern de treball de l’alimentació saludable està elaborat per a alumnes d’Educació Primària. L’objectiu d’aquest manual pràctic, que forma part del programa Perseo -projecte de prevenció de l’obesitat infantil dels ministeris de Sanitat i Educació- és inculcar hàbits alimentaris saludables.
El manual resulta complet i exhaustiu. Repassa -al llarg de les seves prop de 30 pàgines il•lustrades- la necessitat d’un esmorzar adequat, d’un consum més alt de fruites i verdures, així com de reduir el consum d’aliments amb alta densitat energètica.
Els continguts d’aquesta guia pràctica escolar estan organitzats en activitats educatives, atractives i divertides, que inclouen exercicis i jocs per a estimular l’aprenentatge actiu i la reflexió dels nens.

També et pot interessar