• iniciar sessió
    Escrigui el seu nom d'usuari Energia per créixer
    Escrigui la contrasenya assignada al seu nom d'usuari.
  • registre

Els recursos educatius de l’Escola d’Alimentació inclouen una selecció acurada de llibres, contes, jocs, aplicacions, vídeos, còmics, jocs interactius i infografies per a treballar l’alimentació saludable i el foment de l’esport amb els escolars, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat.

Aquest material extern, disponible a la web, proporciona als professors i educadors nous recursos periòdics escollits per l’equip de l’Escola, amb la finalitat de transmetre la importància d’una vida sana al seu alumnat, de la manera més divertida i didàctica.

L’alimentació saludable en l’etapa escolar.

  • La alimentación saludable en la etapa escolar
  • Libro de alimentación saludable en la etapa escolar
  • Libro para profesores de alimentación
  • La alimentación saludable en niños y niñas
Editorial: 
Departaments de Salut i Educació. Generalitat de Catalunya.
Idioma del recurs: 
Castellà
Catalá
Preu: 
Gratuït, disponible en format PDF.
Destinataris: 

Professors i pares.

Descripció:

L’alimentació saludable en l’etapa escolar és una guia dirigida a centres escolars i professors -també a les famílies-, que inclou les eines necessàries per a planificar els menjars equilibrats dels nens.
El manual resulta un recurs útil per a ajudar les escoles a programar millor els menús setmanals dels alumnes i, al mateix temps, promoure hàbits alimentaris saludables entre els escolars.
Aquest treball presta una atenció especial a l’elaboració de menús al menjador escolar; una informació que detalla de forma minuciosa (estructura, configuració del menjar, grups d’aliments, freqüència de consum, textures, varietat de colors, temperatura, tècniques culinàries i racions).
El llibre també ofereix pistes per a preparar els esmorzars, els dinars i els sopars dels nens, a més de pautes per a l’esmorzar durant l’hora del pati. Un recurs educatiu interessant per als professors i centres escolars, però també per als pares, amb la finalitat d’ajudar-los a combinar els menjars a casa amb les que es donen a l’escola.

També et pot interessar