• iniciar sessió
    Escrigui el seu nom d'usuari Energia per créixer
    Escrigui la contrasenya assignada al seu nom d'usuari.
  • registre

Els recursos educatius de l’Escola d’Alimentació inclouen una selecció acurada de llibres, contes, jocs, aplicacions, vídeos, còmics, jocs interactius i infografies per a treballar l’alimentació saludable i el foment de l’esport amb els escolars, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat.

Aquest material extern, disponible a la web, proporciona als professors i educadors nous recursos periòdics escollits per l’equip de l’Escola, amb la finalitat de transmetre la importància d’una vida sana al seu alumnat, de la manera més divertida i didàctica.

Professors i experts en dieta mediterrània: una dieta molt nostra, el nostre millor llegat.

  • Profesores expertos en dieta mediterránea
  • Recursos didácticos alimentación saludable
Editorial: 
Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi ambient.
Idioma del recurs: 
Castellà
Preu: 
Gratuït, disponible en format PDF
Destinataris: 

Professors d’Educació Primària i Secundària.

Descripció:

Llibre amè i il•lustrat, de només 10 pàgines, elaborat per als professors d’Educació Primària i Secundària, que repassa l’origen, la història i la barreja de cultures que han conformat el que avui denominem la dieta mediterrània.
L’objectiu d’aquest manual és oferir als docents (i pares interessats) material per a ampliar els seus coneixements sobre la dieta mediterrània, perquè puguin resoldre els dubtes dels seus alumnes durant les sessions d’alimentació saludable a l’aula.
Professors i experts en dieta mediterrània repassa, a més, la importància de seguir una alimentació equilibrada durant l’etapa escolar. I explica, de forma simple, quins són els puntals de la dieta mediterrània, els seus beneficis, a més de les racions diàries de cada tipus d’aliment recomanades per als alumnes.

També et pot interessar