• iniciar sessió
    Escrigui el seu nom d'usuari Energia per créixer
    Escrigui la contrasenya assignada al seu nom d'usuari.
  • registre

Els recursos educatius de l’Escola d’Alimentació inclouen una selecció acurada de llibres, contes, jocs, aplicacions, vídeos, còmics, jocs interactius i infografies per a treballar l’alimentació saludable i el foment de l’esport amb els escolars, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat.

Aquest material extern, disponible a la web, proporciona als professors i educadors nous recursos periòdics escollits per l’equip de l’Escola, amb la finalitat de transmetre la importància d’una vida sana al seu alumnat, de la manera més divertida i didàctica.

A rentar-se les dents!

  • Libro ¡A lavarse los dientes!
  • Libros educativos para niños
  • Libro alimentacion niños
Editorial: 
Combel Editorial.
Idioma del recurs: 
Castellà
Preu: 
14,50 euros
Destinataris: 

Nens i nenes a partir de 4 anys.

Descripció:

Després d’un menjar sa… és hora de rentar-se les dents! El llibre-joc A rentar-se les dents! és una divertida eina educativa per ensenyar a nens i nenes a partir de 4 anys la importància de cuidar-se la boca, com un complement als seus hàbits d’alimentació saludable.
Quants tipus de dents tenim a la boca? Com hem de raspallar-les després dels àpats saludables? Quines eines necessitem per a cuidar la nostra boca? Els petits aprendran les respostes a aquestes preguntes de la manera més lúdica: ajudant els simpàtics personatges del llibre a cuidar la seva higiene bucal després dels àpats.
Retallables, desplegables, textos divertits i il•lustracions acurades aconsegueixen que aquest llibre infantil tridimensional sigui divertit i educatiu a parts iguals.

També et pot interessar