• iniciar sessió
    Escrigui el seu nom d'usuari Energia per créixer
    Escrigui la contrasenya assignada al seu nom d'usuari.
  • registre

Els recursos educatius de l’Escola d’Alimentació inclouen una selecció acurada de llibres, contes, jocs, aplicacions, vídeos, còmics, jocs interactius i infografies per a treballar l’alimentació saludable i el foment de l’esport amb els escolars, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat.

Aquest material extern, disponible a la web, proporciona als professors i educadors nous recursos periòdics escollits per l’equip de l’Escola, amb la finalitat de transmetre la importància d’una vida sana al seu alumnat, de la manera més divertida i didàctica.

La veu del món

  • Vídeo La voz del mundo
  • Vídeos alimentación sana para niños
  • Vídeos contra la obesidad infantil
  • Vídeos alimentación educación infantil y primaria
  • Vídeos infantiles
Edat: 
Nens i nenes a partir de 6 anys.
Idioma del recurs: 
Anglès
Valencià
Euskera
Catalá
Gallec
Castellà
Durada: 
10 minuts
Valors que treballa: 
Hàbits d’alimentació saludables i solidaritat.
Descripció:

Vídeo educatiu, elaborat pel programa Enreda’t d’Unicef, en el qual una nena narra la seva experiència quan sent “la veu del món”. Aquesta veu li mostra la importància del menjar saludable i de seguir uns bons hàbits de nutrició per poder sentir-se forta i amb ganes d’estudiar.
La troballa convida la nena a reflexionar sobre la situació que viuen altres nens al món, que no poden menjar de forma saludable cada dia; i com de difícil és per a ells tenir energia per a estudiar i seguir el ritme de les classes.
Aquest vídeo serà un bon exercici per a repassar la piràmide nutricional amb els escolars, mentre es fomenten altres valors importants, com la solidaritat i l’empatia.

També et pot interessar