Fitxa teknikoa
Saioaren Laburpena 6:
Tokiko produktuaren gaineko informazioa.
Babestutako Jatorri Deituraren gaineko informazioa.
Jarduera: “Elikagaiak sailkatu“.
Jarduera: “Gaur zeu sukaldari”.
Jarduera: “Chef bihurtu!”.
Helburu Zehatza:
Tokiko produktuak baloratzea elikaduraren kalitatearen berme bezala.
Kultura sentsibilitatea sustatzea sukaldaritzaren bitartez.
Edukiak:
Tokiko produktua.
Babestutako Jatorri Deitura.
Sasoiko produktuak.
Oinarrizko Gaitasunak:
Komunikazio linguistikoa.
Matematikako gaitasuna eta zientziako eta teknologiako oinarrizko gaitasunak.
Gaitasun digitala.
Gaitasun sozial eta zibikoak.
Ekimen-zentzua eta izaera ekintzailea.
Kontzientzia eta kultura-adierazpenak.