Fitxa tècnica
Resum Sessió 1:
- Recordatori grups d’aliments.
- Recordatori piràmide de l'alimentació saludable.
- Grupos 1, 3 Y 5.
- Activitats: elaboració d’un menú setmanal amb els grups d’aliments 1, 3 i 5. Treball cooperatiu.
Objectiu Específic:
Recordar i comprendre el paper dels grups d’aliments 1, 3 i 5 en la piràmide de l'alimentació saludable i en la dieta mediterrània.
Valorar els productes locals com a riquesa cultural amb una actitud sostenible envers el planeta.
Conscienciar l’alumnat sobre altres realitats.
Fomentar una conducta responsable per a prevenir malalties cardiovasculars.
Continguts:
Grups d’aliments en la piràmide de l'alimentació saludable: lactis, hidrats de carboni i fruita i la seva importància en la dieta mediterrània.
Freqüència de consum recomanada.
Productes locals.
La visió dels nostres col·laboradors.
Competències Bàsiques:
Comunicació lingüística.
Competència matemàtica i competències bàsiques en ciència i tecnologia.
Aprendre a aprendre.
Competències socials i cíviques.
Sentit d’iniciativa i esperit emprenedor.
Consciència i expressions culturals.