• iniciar sessió
    Escrigui el seu nom d'usuari Energia per créixer
    Escrigui la contrasenya assignada al seu nom d'usuari.
  • registre

Els productes de la meva terra

Dins del programa educatiu “Energia per a Créixer”, de l’Escola d’Alimentació de la Fundació EROSKI, volem destacar la importància dels productors agroalimentaris locals. L'objectiu principal d'aquesta activitat és que l'alumnat, molt motivat per aquesta eina educativa, pugui viure l'experiència d'una visita a un productor agroalimentari sense necessitat de sortir de l'aula.

Veure per a creure.. i aprendre

Saben els teus alumnes d'on ve el formatge, la carn o les patates? En definitiva, coneixen l'origen dels productes que consumeixen habitualment?

Gràcies a la nostra eina educativa descobriran el procés d'elaboració que duen a terme diferents productors agroalimentaris locals i, a més, mitjançant les activitats associades refermaran allò que ja han aprés. És ben senzill, només has de seguir els passos següents.

Registra't i accedeix
Visualitza el contingut a classe
Descarrega les activitats associades i realitza-les en grup.

UDAPA

Vitoria-Gasteiz (Álaba)

UDAPA és una cooperativa participada per productors agraris que comparteixen un projecte comú: oferir la millor patata del mercat. Des d’Udapa s’ofereixen al mercat patates saboroses, uniformes i riques en nutrients. La visita a UDAPA comença pels camps. Els escolars podran visitar les...

Veure video

Vols saber més?

Aprèn amb el còmic I tot es fa aquí? De Tix i Loy

Descarrega-ho!