Nens i nenes a partir de 7 anys.
La cuina encuentada, de Teresa Pérez Hernández, introdueix la imaginació i els contes a la cuina, amb la finalitat de transmetre als escolars el valor d’alimentació saludable i de la gastronomia.
Receptes i contes comparteixen espai a les pàgines que conformen aquest acurat treball il•lustrat, amb relats protagonitzats per nens i nenes, però també per animals i personatges fantàstics, com el mag Merlí.
El receptari infantil inclou plats de cuina tradicional -com la sopa de l’àvia- sense oblidar-se d’altres de més originals i nous, com les panades de pollastre i pinya o les rodanxes d’albergínia cruixents.
Les receptes del llibre es poden fer servir als tallers de cuina saludable de les escoles, ja que, a més, estan farcides de curiositats històriques, suggeriments de preparació i inclouen informació nutricional. Aquest llibre, en conseqüència, resulta un original recurs de treball per a escolars, ja que combina l’amor per la gastronomia amb l’amor pels llibres.