• iniciar sessió
    Enter your e-mail address or username.
    Enter the password that accompanies your e-mail.
  • registre

Els recursos educatius de l’Escola d’Alimentació inclouen una selecció acurada de llibres, contes, jocs, aplicacions, vídeos, còmics, jocs interactius i infografies per a treballar l’alimentació saludable i el foment de l’esport amb els escolars, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat.

Aquest material extern, disponible a la web, proporciona als professors i educadors nous recursos periòdics escollits per l’equip de l’Escola, amb la finalitat de transmetre la importància d’una vida sana al seu alumnat, de la manera més divertida i didàctica.

Which way do I go? (En quina direcció vaig?)

  • juegos contra obesidad escolares
  • Juegos Which way do I go? ¿Hacia qué dirección voy?
  • Juegos educativos deporte colegios
Edat: 
Alumnes d’Infantil i Primària.
Idioma del recurs: 
Anglès
Valors que treballa: 
Prevenció de l’obesitat per mitjà de l’activitat física saludable.
Descripció:

Which way do I go? (En quina direcció vaig?) és un joc actiu, en anglès, per a fomentar la activitat física com a mitjà de prevenció de l’obesitat. Està pensat per a jugar-hi amb alumnes d’Educació Infantil i Primària, a l’aire lliure o en un espai interior ampli.
Aquest joc, creat per la fundació infantil Kids Health, proposa retallar una sèrie de senyals, d’unes maquetes ja creades, i escriure-hi una direcció de moviment. Per exemple, forward (cap endavant), backward (cap enrere), sideways (cap al costat), etc.
Els senyals es retallen i se’ls enganxa pel darrere una palleta de plàstic, com les de beure batuts, amb ajuda d’una mica de cinta adhesiva. Les maquetes estan disponibles a l’enllaç de la fitxa.
Un dels nens o les nenes serà l’encarregat d’agafar els senyals, mentre que un segon estudiant -o el professor- triarà una acció, que haurà de dir en veu alta perquè tots l’executin amb el cos: per exemple, jump (saltar), run (córrer), etc. L’escolar amb els senyals n’aixecarà un, per indicar la direcció en la qual cal fer l’acció proposada.
La idea és que el professor introdueixi aquest joc actiu dins de les seves sessions de prevenció de l’obesitat a l’aula, amb la finalitat de treballar d’una manera pràctica la importància de fer activitat física en grup per a uns hàbits de vida saludables.

També et pot interessar