• iniciar sessió
    Enter your e-mail address or username.
    Enter the password that accompanies your e-mail.
  • registre

Els recursos educatius de l’Escola d’Alimentació inclouen una selecció acurada de llibres, contes, jocs, aplicacions, vídeos, còmics, jocs interactius i infografies per a treballar l’alimentació saludable i el foment de l’esport amb els escolars, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat.

Aquest material extern, disponible a la web, proporciona als professors i educadors nous recursos periòdics escollits per l’equip de l’Escola, amb la finalitat de transmetre la importància d’una vida sana al seu alumnat, de la manera més divertida i didàctica.

La hamburguesa que no volia ser menjar porqueria és un bonic llibre per a nens

  • La hamburguesa que no volia ser menjar porqueria és un bonic llibre per a nens
Idioma del recurs: 
Castellano y Ingles
Preu: 
Gratuït
Descripció:

La hamburguesa que no volia ser menjar porqueria és un bonic llibre per a nens en el que la protagonista de la història és una hamburguesa, les seves germanes també hamburgueses  i la clientela del restaurant on es serveixen diàriament. 

Té moltes vides però un dia es comença a amoïnar per ser menjar porqueria al escotar dir-ho a un dels seus clients. És llavors quan traça un pla per a treure's de sobre aquesta mala fama i ajudar a que els seus clients tinguin una  bona alimentació. 

L'avantatge educatiu més gran que trobem en aquest llibre és la capacitat que té de transmetre valors importants d'una manera senzilla als nens. 

També et pot interessar