• iniciar sessió
    Enter your e-mail address or username.
    Enter the password that accompanies your e-mail.
  • registre

Els recursos educatius de l’Escola d’Alimentació inclouen una selecció acurada de llibres, contes, jocs, aplicacions, vídeos, còmics, jocs interactius i infografies per a treballar l’alimentació saludable i el foment de l’esport amb els escolars, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat.

Aquest material extern, disponible a la web, proporciona als professors i educadors nous recursos periòdics escollits per l’equip de l’Escola, amb la finalitat de transmetre la importància d’una vida sana al seu alumnat, de la manera més divertida i didàctica.

Alimentació saludable

  • Vídeos Alimentación saludable
  • Vídeos alimentación sana primaria y secundaria.
  • Vídeos educativos para niños
  • Vídeos prevenir obesidad
  • Vídeos de consumo responsable colegios
Edat: 
Alumnes d’últims cursos de Primària i de Secundària.
Idioma del recurs: 
Castellà
Durada: 
5 minuts
Valors que treballa: 
La importància de l’alimentació sana i com posar-la en pràctica. Consum responsable
Descripció:

Alimentació saludable és un treball d’animació molt didàctic, que repassa amb detall les necessitats nutricionals dels nens i nenes mentre els ensenya què han de fer per a alimentar-se de forma sana.
El vídeo revisa, en poc més de cinc minuts, les funcions dels diferents tipus d’aliments , la tasca dels nutrients per al funcionament del cos humà, així com les conseqüències negatives de la mala nutrició.
L’animació recorda quins són els menjars recomanats durant l’esmorzar, l’hora del pati, el dinar, el berenar i el sopar; i introdueix pràctiques regles perquè els escolars coneguin la proporció de cada tipus d’aliments que han d’ingerir si volen mantenir una alimentació saludable.
Aquest recurs educatiu tampoc no s’oblida de recordar l’impacte que els nostres hàbits de consum tenen sobre el medi ambient, amb un repàs a la coneguda regla de les tres erres: reduir, reutilitzar i reciclar.
Es tracta d’una pràctica lliçó, en format de vídeo d’animació , que pot resultar un material didàctic de suport molt útil per a aquells professors que treballin conceptes com la piràmide nutricional o els bons hàbits alimentaris amb els alumnes.

També et pot interessar