• iniciar sessió
  Enter your e-mail address or username.
  Enter the password that accompanies your e-mail.
 • registre

Els recursos educatius de l’Escola d’Alimentació inclouen una selecció acurada de llibres, contes, jocs, aplicacions, vídeos, còmics, jocs interactius i infografies per a treballar l’alimentació saludable i el foment de l’esport amb els escolars, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat.

Aquest material extern, disponible a la web, proporciona als professors i educadors nous recursos periòdics escollits per l’equip de l’Escola, amb la finalitat de transmetre la importància d’una vida sana al seu alumnat, de la manera més divertida i didàctica.

Aliments saludables a les escoles

 • Alimentos saludables en las escuelas
 • Obesidad infantil colegios
 • Vídeos educativos para niños
 • Vídeos alimentación educación primaria y secundaria
 • Vídeos infantiles
 • Alimentos sanos para niños
Edat: 
Alumnes de Primària i Secundària.
Idioma del recurs: 
Castellà
Durada: 
3 minuts
Valors que treballa: 
El risc de consumir aperitius calòrics i begudes ensucrades de forma habitual. Consum responsable. Prevenció de l’obesitat infantil.
Descripció:

Aquest vídeo educatiu, pensat per treballar amb alumnes de Primària i Secundària, reflexiona sobre les conseqüències dels aliments poc saludables i les begudes ensucrades que alguns escolars consumeixen durant l’hora del pati.
El vídeo reflecteix una situació quotidiana en molts centres educatius: arriba l’hora del pati i una part dels alumnes consumeix menjar poc sa: bosses de ganxets, patates fregides, refrescs...
Els nens d’aquesta animació s’engreixen i s’engreixen, pati rere pati. Tot i això, quan els menors aprenen les nefastes conseqüències que tenen aquests productes, no només en els cossos (sobrepès) sinó també sobre el medi ambient, reaccionen i trien aliments saludables durant el pati.
De manera amena, aquest recurs treballa així mateix l’impacte ambiental que l’elaboració d’aquest tipus de productes d’alimentació poc saludable pot tenir sobre l’entorn; entre d’altres, la contaminació dels rius, les emissions a l’atmosfera i l’altíssima generació de residus.
Aquest vídeo constitueix una eina atractiva per a inculcar l’alimentació saludable, introduir el concepte de consumidor responsable i descobrir l’impacte que els nostres hàbits d’alimentació tenen també sobre el medi ambient.

També et pot interessar