• iniciar sessió
    Enter your e-mail address or username.
    Enter the password that accompanies your e-mail.
  • registre

Els recursos educatius de l’Escola d’Alimentació inclouen una selecció acurada de llibres, contes, jocs, aplicacions, vídeos, còmics, jocs interactius i infografies per a treballar l’alimentació saludable i el foment de l’esport amb els escolars, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat.

Aquest material extern, disponible a la web, proporciona als professors i educadors nous recursos periòdics escollits per l’equip de l’Escola, amb la finalitat de transmetre la importància d’una vida sana al seu alumnat, de la manera més divertida i didàctica.

En Caillou odia els vegetals

  • Vídeos educativos para niños
  • Vídeos alimentación educación infantil y primaria
  • Vídeos vegetales niños
  • Caillou odia los vegetales
  • prevenir la obesidad niños
Edat: 
Alumnes d’Infantil i primers cursos de Primària.
Idioma del recurs: 
Castellà
Durada: 
3 minuts
Valors que treballa: 
El consum de verdures entre els nens i nenes.
Descripció:

En Caillou, el famós nen calb creat per Christine L’Hereux, aprèn en aquest vídeo a gaudir dels vegetals, i com d’importants són a per créixer fort i amb energia.
En Caillou avorreix les verdures i només vol prendre galetes i xocolata. Tanmateix, durant un passeig pel parc amb el seu avi, el nen descobreix un cuc que menja fulles i aprèn que així obté l’energia que necessita per convertir-se en papallona.
També descobreix que els esquirols mengen nous i que fins i tot els óssos prenen vegetals per estar tan forts. Per sopar, l’àvia d’en Caillou ha preparat pèsols…. Què passarà?
A través del joc, i gràcies als coneixements adquirits durant el seu passeig pel parc, en Caillou haurà après a gaudir dels vegetals. I se’ls menjarà amb molt gust!

En Caillou odia les verdures ensenya als nens i nenes d’Infantil i primers anys de Primària com és d’important el consum de verdures. I, a més, com de divertits poden arribar a ser aquests aliments.

També et pot interessar