• iniciar sessió
    Enter your e-mail address or username.
    Enter the password that accompanies your e-mail.
  • registre

Els recursos educatius de l’Escola d’Alimentació inclouen una selecció acurada de llibres, contes, jocs, aplicacions, vídeos, còmics, jocs interactius i infografies per a treballar l’alimentació saludable i el foment de l’esport amb els escolars, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat.

Aquest material extern, disponible a la web, proporciona als professors i educadors nous recursos periòdics escollits per l’equip de l’Escola, amb la finalitat de transmetre la importància d’una vida sana al seu alumnat, de la manera més divertida i didàctica.

Hello Kitty, males maneres

  • Vídeo Hello Kitty, malos modales
  • Vídeos alimentación sana para niños
  • Vídeos educativos para niños
  • Vídeos educativos para niños
Edat: 
Alumnes d’Infantil i Primària.
Idioma del recurs: 
Castellà
Durada: 
7 minuts
Valors que treballa: 
La importància de cuidar les maneres a taula, com a lliçó complementària a una alimentació saludable.
Descripció:

La gateta Kitty, conegut personatge creat per la japonesa Yuko Yamaguchi, ensenya en aquest episodi d’animació als nens i nenes d’Educació Infantil i Primària com d’important és cuidar les maneres a taula durant els àpats.
Kitty encara no sap asseure’s amb l’esquena recolzada al respatller de la cadira i, a més, menja a gran velocitat. Tampoc no ha après a agafar la forquilla de manera apropiada, per la qual cosa les diferents racions de menjar del seu plat salten, i fins i tot cauen al terra com a conseqüència de les envestides que propina la gateta.
Els pares de Kitty li recordaran com d’important és cuidar les maneres a taula. I la seva germana Minnie li ensenyarà a menjar més a poc a poc, a asseure’s de forma apropiada a la cadira i a utilitzar la forquilla de manera correcta. Una lliçó important que la famosa gata aprendrà amb els nens i nenes que gaudeixin de la visió d’aquest material.

També et pot interessar