• iniciar sessió
    Enter your e-mail address or username.
    Enter the password that accompanies your e-mail.
  • registre

Els recursos educatius de l’Escola d’Alimentació inclouen una selecció acurada de llibres, contes, jocs, aplicacions, vídeos, còmics, jocs interactius i infografies per a treballar l’alimentació saludable i el foment de l’esport amb els escolars, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat.

Aquest material extern, disponible a la web, proporciona als professors i educadors nous recursos periòdics escollits per l’equip de l’Escola, amb la finalitat de transmetre la importància d’una vida sana al seu alumnat, de la manera més divertida i didàctica.

Pintar: Marcadors de fruites

  • juegos Colorear: Marcadores de frutas
  • juegos educativos alimentación sana
Edat: 
Alumnes d’Educació Infantil i cursos inicials de Primària.
Idioma del recurs: 
Castellà
Valors que treballa: 
Foment del consum de fruites per a una alimentació equilibrada.
Descripció:

intar: Marcadors de fruites és un joc per a pintar fruites, pensat per fomentar el consum d’aquest aliment entre l’alumnat d’Educació Infantil i Primària.
Aquest joc de pintar, creat pel portal educatiu Nourish interactive, proposa als escolars imprimir, enganxar sobre cartolina forta i retallar una simpàtiques plantilles de punts de llibre amb fruites animades. Després, els nens i nenes es podran entretenir pintar amb colors els personatges de plàtans, peres, pomes i maduixes d’aquest joc.
Aquests fulls imprimibles de l’alimentació saludable són una activitat divertida que estimularà l’aprenentatge sobre les fruites, així com el seu consum, entre els escolars. Les maquetes retallables estan disponibles a l’enllaç inclòs en la fitxa.

També et pot interessar