• iniciar sessió
    Enter your e-mail address or username.
    Enter the password that accompanies your e-mail.
  • registre

Els recursos educatius de l’Escola d’Alimentació inclouen una selecció acurada de llibres, contes, jocs, aplicacions, vídeos, còmics, jocs interactius i infografies per a treballar l’alimentació saludable i el foment de l’esport amb els escolars, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat.

Aquest material extern, disponible a la web, proporciona als professors i educadors nous recursos periòdics escollits per l’equip de l’Escola, amb la finalitat de transmetre la importància d’una vida sana al seu alumnat, de la manera més divertida i didàctica.

Amb gust de xocolata.

  • Libro Con sabor a chocolate
  • Libro alimentacion educación infantil
  • Libro alimentación niños y niñas
Editorial: 
Govern Basc.
Idioma del recurs: 
Castellà
Preu: 
Gratuït, disponible en format PDF.
Destinataris: 

Alumnes de Primària.

Descripció:

Aquest llibre narra què passa quan els nens Kontxi i Tontxu demanen un peculiar desig: transformar el gust de tot el menjar en xocolata. L’anhel dels petits es converteix en realitat, i aviat el peix, les verdures i fins i tot el suc de taronja de l’esmorzar tindran gust de xocolata.
L’encanteri, però, no trigarà a avorrir els nens, que aviat desitjaran els gustos i les olors úniques dels altres aliments.
Amb gust de xocolata és un conte didàctic, curt i amb gran quantitat d’il•lustracions, pensat per a facilitar l’educació en consum entre els nens de Primària.
El llibre s’acompanya de material didàctic per al professorat, a més de jocs i altres activitats de foment de l’alimentació saludable per a l’alumnat. També inclou fitxes didàctiques per ser treballades a l’aula.
Tot això està disponible de forma gratuïta en format de document PDF, llest per a ser imprès i utilitzat.