• iniciar sessió
    Enter your e-mail address or username.
    Enter the password that accompanies your e-mail.
  • registre

Els recursos educatius de l’Escola d’Alimentació inclouen una selecció acurada de llibres, contes, jocs, aplicacions, vídeos, còmics, jocs interactius i infografies per a treballar l’alimentació saludable i el foment de l’esport amb els escolars, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat.

Aquest material extern, disponible a la web, proporciona als professors i educadors nous recursos periòdics escollits per l’equip de l’Escola, amb la finalitat de transmetre la importància d’una vida sana al seu alumnat, de la manera més divertida i didàctica.

Diana fa esport

  • App infantil Diana hace deporte
  • aplicaciones para niños
  • App educativas alimentacion
  • App educativas contra obesidad niños
Edat: 
Alumnes d’infantil i primària
Idioma del recurso: 
Castellà
Preu: 
Gratuïta
Descripció:

Diana fa esport és una senzilla aplicació que ensenya als nens i nenes d’entre quatre i vuit anys la importància de fer esport de forma habitual. Aquesta app està pensada perquè els més petits aprenguin a fer exercici i a portar una vida menys sedentària.
Aquesta aplicació infantil inclou jocs que consisteixen a pintar en línia personatges que van a escola a peu, a arrossegar i deixar anar objectes, emparellar diversos accessoris esportius i completar un puzle en el qual diferents animacions practiquen esport.
Amb caràcter eminentment lúdic, l’aplicació Diana fa esport pot constituir un divertit punt de partida per a treballar la importància de portar una vida activa durant l’edat escolar.