• iniciar sesión
    Enter your e-mail address or username.
    Enter the password that accompanies your e-mail.
  • rexistro

Os recursos educativos da Escola de Alimentación inclúen unha coidada selección de libros, contos, xogos, apps, vídeos, cómics, xogos interactivos e infografías para traballar a alimentación saudable e o fomento do deporte cos escolares, dende a educación infantil ata o bacharelato.

Este material externo, dispoñible na web, proporciónalles aos profesores e educadores novos recursos periódicos escollidos polo equipo da Escola, co fin de lles transmitir a importancia dunha vida sa aos seus alumnos e alumnas, do xeito máis divertido e didáctico.

En Caillou planta pastanagues

  • Caillou planta zanahorias
  • Vídeo Caillou planta zanahorias
  • Vídeos educativos para niños
  • Vídeos alimentación educación infantil y primaria
  • Vídeos infantiles
Idade: 
Alumnos de infantil e primeiros cursos de primaria.
Idioma do recurso: 
Castelán
Duración: 
3 minutos
Valores que traballa: 
El consum de verdures entre nens i nenes, així com el treball dels horts escolars.
Descrición:

En Caillou, el conegut nen calb de quatre anys creat per la canadenca Christine L’Hereux, descobrirà en aquest vídeo animat d’on neixen les verdures i com de bones poden arribar a estar.
En Caillou ajudarà el seu avi a les feines de l’hort i, encara que reconeix que no li agraden massa les verdures i hortalisses, sí que es mostrarà entusiasmat amb la idea d’ajudar a crear un hort.
L’avi d’en Caillou oferirà al nen una “missió especial”: plantar pastanagues i regar-les molt perquè creixin fortes. I, sobretot, aprendre a tenir paciència, ja que no sorgiran d’un dia per l’altre.
Al cap d’una setmanes, en Caillou descobrirà les primeres fulles de pastanagues que sorgeixen de la terra plantada; i uns dies més tard, ja podrà collir-les i menjar-se-les. Encara que en Caillou pensava que no li agradaven gaire les verdures, resultarà que les seves pastanagues són boníssimes!
En Caillou planta pastanagues és una bona eina per a acostar el gust per les verdures als nens i nenes d’Infantil i primers anys de Primària. I, a més, per a ensenyar-los d’on neixen aquests aliments i afavorir el seu entusiasme pels treballs a l’hort escolar.