Unitat didàctica 3
D'on prové el meu menjar?
Coneixes els beneficis dels aliments de temporada i proximitat?
La tercera unitat didàctica té com a objectiu identificar els beneficis de l'alimentació de temporada i de proximitat per a així fomentar el seu consum.
En aquesta unitat didàctica es parla sobre l'origen dels aliments:
• Productes de proximitat.
• Temporalitat dels aliments.
• Alimentació variada i saludable.
Identificar els beneficis de l'alimentació de temporada i de proximitat per a així fomentar el seu consum diari.
• Hàbits d'alimentació: la dieta equilibrada.
• La higiene personal, el descans, l'oci, i la cura del cos.
• Treball individual i en grup.
• Hàbits d'alimentació saludables: la dieta equilibrada.
• La higiene personal, el lavabo, el descans, l'oci, l'atenció al cos.
• Treball individual i en grup.
ACTIVITAT 1:De proximitat i de temporada?
ACTIVITAT 2:Bastoncitos de verdures?
ACTIVITAT 3: De què seran els entrepans?
ACTIVITAT 4: Nutripasatiempo
• Comunicació lingüística.
• Aprendre a aprendre.
• Competències socials i cíviques.
• Sentit de la iniciativa i esperit emprenedor
Material