Vés al contingut

Unitat didàctica 3

D'on prové el meu menjar?

Coneixes els beneficis dels aliments de temporada i proximitat?

Vull registrar-me
Resum

La tercera unitat didàctica té com a objectiu identificar els beneficis de l'alimentació de temporada i de proximitat per a així fomentar el seu consum.

Temes

En aquesta unitat didàctica es parla sobre l'origen dels aliments:

• Productes de proximitat.

• Temporalitat dels aliments.

• Alimentació variada i saludable.
 

Objectius d'aprenentatge

Identificar els beneficis de l'alimentació de temporada i de proximitat per a així fomentar el seu consum diari.
 

Continguts curriculars

• Hàbits d'alimentació: la dieta equilibrada.

• La higiene personal, el descans, l'oci, i la cura del cos.

• Treball individual i en grup.

• Hàbits d'alimentació saludables: la dieta equilibrada.

• La higiene personal, el lavabo, el descans, l'oci, l'atenció al cos.

• Treball individual i en grup.
 

Activitats

ACTIVITAT 1:De proximitat i de temporada?

ACTIVITAT 2:Bastoncitos de verdures?

ACTIVITAT 3: De què seran els entrepans?

ACTIVITAT 4: Nutripasatiempo
 

Capacitats curriculars

• Comunicació lingüística.

• Aprendre a aprendre.

• Competències socials i cíviques.

• Sentit de la iniciativa i esperit emprenedor
 

Material

Contingut relacionat

Conec el Tix, la Loy, l’Edda i en Kun

Unitat didàctica 1

Conec el Tix, la Loy, l’Edda i en Kun

Ver
Com és la meva alimentació?

Unitat didàctica 2

Com és la meva alimentació?

Ver
La meva salut és una suma!

Unitat didàctica 4

La meva salut és una suma!

Ver
Com puc cuidar el meu món?

Unitat didàctica 5

Com puc cuidar el meu món?

Ver