Aurrez aurreko tailerra
Ikasgelako sukaldaria
Ikasi zure ikasleekin erosketa osasungarria eta arduratsua egiten gure Eroski dendetako batean.
"El chef de la clase" tailer presentzialak esperientzia paregabea eskaintzen du gure Eroski dendetako batean, non 8 eta 12 urte bitarteko ikasleek, Basque Culinary Clubeko chef baten eskutik, erosketa osasungarria eta arduratsua egiten eta sukaldaritzako errezeta errazak, dibertigarriak eta osasungarriak prestatzen ikasiko duten.
Saioak hiru orduko iraupena izango du eta prestatutako errezeta dastatuz amaituko da.
- Elikagaien kontsumoan eta erosketan plangintzak duen garrantzia transmititzea.
- Askotariko elikadurak hazkuntza- eta garapen-beharrak estaltzeko duen garrantzia gogoraraztea.
- Hurbileko produktuak ezagutzea, etiketak irakurtzen ikastea eta errezeta gozoak prestatzea.
• Bizimodu osasungarriak
• Dieta orekatuen printzipioak.
• Kontsumo arduratsua.
• Bertako produktua.
• Sasoiko produktua.
- Erosketa osasungarria eta arduratsua
- Sukaldaritza osasungarriaren tailerra
- Errezeta dastatzea
• Hizkuntza-komunikazioa.
• Ikasten ikasi.
• Konpetentzia sozial eta zibikoak.
• Ekimenaren zentzua eta espiritu ekintzailea
Materiala
"El chef de la clase" tailer presentzialak esperientzia paregabea eskaintzen du gure Eroski dendetako batean. Saioak hiru orduko iraupena izango du eta prestatutako errezeta dastatuz amaituko da.
Erlazionatutako edukia