Taller presencial
O Chef da clase
Aprende cos teus alumnos a facer unha compra saudable e responsable nunha das nosas tendas Eroski.
O taller presencial "O chef da clase" ofrece unha experiencia única nunha das nosas tendas Eroski na que alumnado de 8 a 12 anos aprenderá, da man dun chef do Basque Culinary Club, a realizar unha compra saudable e responsable e a preparar receitas de cociña fáciles, divertidas e saudables.
A sesión ten unha duración de tres horas e finaliza coa degustacióin da receita elaborada.
- Transmitir a importancia da planificación no consumo e compra de alimentos.
- Lembrar a importancia dunha alimentación variada para cubrir necesidades de crecemento e desenvolvemento.
- Coñecer os produtos de proximidade, aprender a ler as etiquetas e elaborar deliciosas receitas.
• Estilos de vida saudables
• Principios das dietas equilibradas.
• Consumo responsable.
• Produto local.
• Produto de tempada.
- Compra saudable e responsable
- Taller de cociña saudable
- Degustación da receita
• Comunicación lingüística.
• Aprender a aprender.
• Competencias sociais e cívicas.
• Sentido da iniciativa e espírito emprendedor
Material
O taller presencial "O chef da clase" ofrece unha experiencia única nunha das nosas tendas Eroski. A sesión ten unha duración de tres horas e finaliza coa degustacióin da receita elaborada.
Contido relacionado