• iniciar sesión
    Escriba o seu nome de usuario Enerxía para medrar.
    Escriba o contrasinal asignado ao seu nome de usuario.
  • rexistro

O chef da clase

O Programa Educativo da Escola de Alimentación da Fundación EROSKI, en colaboración co Basque Culinary Center, centro de referencia no mundo da cociña, quere fomentar a creación dun menú semanal para aprender a comer de forma saudable e non dilapidar. Planificar semanalmente as nosas comidas axudaranos tamén a aforrar tempo e diñeiro.

Aquí podes ver unha serie de receitas que encaixan á perfección en calquera menú semanal. Por que non o intentas en familia?

Espeto de peituga de polo con cherrys

Unha receita deliciosa e moi completa. Ideal para comidas e ceas.

Ver receita

Champiñóns en salsa con xamón

Un saboroso prato axeitado para calquera época do ano.

Ver receita

Hamburguesas de segredo con salsa de tomate

O segredo é unha carne moi zumarenta que en forma de hamburguesa podemos converter na cea perfecta.

Ver receita

Macarróns con shitake e tomate seco

Esta receita achegaranos unha boa dose de hidratos de carbono para aguantar con enerxía todo o día.

Ver receita

Pescada á romana con leituga e tomate

Este prato de deliciosa pescada con gornición converterase na túa cea perfecta.

Ver receita

Patacas guisadas con verdura e salmón

Que máis se pode pedir? Un dos pratos máis sans e completos cos que alimentar o teu corpo.

Ver receita

Pisto de verduras con ovo poché

Para todos aqueles que consideran a cociña un lugar aburrido, este é o prato perfecto. Comeza a gozar dela con receitas orixinais como esta!

Ver receita

Revolto de allos tenros e gambas

Esta receita é saborosa e moi saudable. Encantarate o contraste dos seus sabores e texturas.

Ver receita

Wok de verduras con dados de peituga de polo

Goza da comida de estilo oriental feita na túa propia casa con esta sa combinación de verduras e carne branca.

Ver receita

Fabas guisadas con verduras e espinacas

As fabas con todos os legumes, son un alimento moi saudable e nutritivo. Próbaas nesta sinxela receita que sen dúbida te encantará!

Ver receita