Vés al contingut

Taller en línia

Caserío Gomiztegi

Visitem un caseriu productor de formatge d'ovella!
 

Vull registrar-me
Caserío Gomiztegi
Resum

Al caseriu Gomiztegi s’elabora un formatge exquisit de forma artesanal respectant les antigues tradicions. La llet per a l’elaboració procedeix d’ovella latxa, que és l’autòctona del País Basc. Els nostres escolars visiten les pastures on es crien les ovelles en llibertat i gaudeixen de moments inoblidables amb els xais més petits. Veuran com viu el ramat i com s’elabora la quallada i el formatge que després podem adquirir a les botigues. També gaudiran de l’exhibició del gos guiant el ramat, com una part del pasturatge i ajuda al pastor.

Objectius d'aprenentatge
  • Conèixer un productor agroalimentari i el seu producte final.
  • Ser conscients de la importància de consumir productes locals.
Activitats

Aquestes activitats es poden dur a terme de manera individual o en grup petit, i serà molt beneficiosa la posada en comú del treball realitzat per tots els alumnes.

  1. Localitza en el mapa.
  2. Preguntes de comprensió.
  3. Aprenem nou vocabulari.
  4. Vertaders o fals.
  5. El meu dibuix.
Capacitats curriculars
  • Comunicació lingüística (CL).
  • Aprendre a aprendre (AA).
  • Competències socials i cíviques (SC).
  • Consciència i expressions culturals (CEC).
Recursos

Material

Contingut relacionat

Investiguem en eroski per a portar una alimentació saludable

Taller presencial

Investiguem en eroski per a portar una alimentació saludable

Ver
El Chef de la clase

Taller presencial

El Xef de la classe

Ver
Els Productes de la meva Terra

Taller en línia

Els Productes de la meva Terra

Ver
Arroyabe

Taller en línia

Arroyabe

Ver
Fribasa

Taller en línia

Fribasa

Ver
Udapa

Taller en línia

Udapa

Ver
Barrenetxe S.Coop.

Taller en línia

Barrenetxe S.Coop.

Ver
Nusi

Taller en línia

Nusi

Ver
Basatxerri

Taller en línia

Basatxerri

Ver
Lacturale

Taller en línia

Lacturale

Ver