Taller en línia
Caserío Gomiztegi
Visitem un caseriu productor de formatge d'ovella!
Al caseriu Gomiztegi s’elabora un formatge exquisit de forma artesanal respectant les antigues tradicions. La llet per a l’elaboració procedeix d’ovella latxa, que és l’autòctona del País Basc. Els nostres escolars visiten les pastures on es crien les ovelles en llibertat i gaudeixen de moments inoblidables amb els xais més petits. Veuran com viu el ramat i com s’elabora la quallada i el formatge que després podem adquirir a les botigues. També gaudiran de l’exhibició del gos guiant el ramat, com una part del pasturatge i ajuda al pastor.
- Conèixer un productor agroalimentari i el seu producte final.
- Ser conscients de la importància de consumir productes locals.
Aquestes activitats es poden dur a terme de manera individual o en grup petit, i serà molt beneficiosa la posada en comú del treball realitzat per tots els alumnes.
- Localitza en el mapa.
- Preguntes de comprensió.
- Aprenem nou vocabulari.
- Vertaders o fals.
- El meu dibuix.
- Comunicació lingüística (CL).
- Aprendre a aprendre (AA).
- Competències socials i cíviques (SC).
- Consciència i expressions culturals (CEC).
Material
Contingut relacionat